CASTING PENTRU TRUPA DE JUNIORI
A TEATRULUI TINERETULUI METROPOLISTe-ai gândit vreodată cum ar fi să faci parte dintr-o lume în care jocul, ludicul și creativitatea să fie principalele tale responsabilități?
Teatrul Tineretului Metropolis invită toți tinerii între 15 și 18 ani (clasele a IX-a, a X-a și a XI-a) să participe la casting, având posibilitatea să facă parte din prima trupă de juniori din țară a unui teatru!
🌟 Înscrierile se fac până în data de 04 iunie, la adresa de e-mail actori@teatrulmetropolis.ro
🌟 Selecția va avea loc în datele 10, 11, 17 și 18 iunie, la sediul teatrului, în două etape:
🔘Etapa 1 – atelier de lucru (probă eliminatorie);
🔘Etapa 2 – moment individual la alegere (maximum 2 minute), urmat de un interviu.

📍 Trupa de juniori va juca pe scena Teatrului Tineretului Metropolis, bucurându-se de îndrumarea profesioniștilor.
Te așteptăm să îți pui abilitățile de actor la încercare într-un context inedit, în care talentul va căpăta noi dimensiuni și să te alături nouă într-o experiență plină de energie, imaginație și entuziasm!
ℹ️ Împarte acest anunț cu prietenii tăi liceeni pasionați de teatru și ajută-ne să găsim cei mai talentați tineri!
Pentru a putea participa la casting este necesar ca reprezentantul legal să semneze documentele pentru înscriere, puse la dispoziție de Teatrul Metropolis .
Prin transmiterea materialelor/documentelor solicitate în cadrul sesiunii de casting, confirmați în mod expres că anterior semnării ați citit, înțeles și sunteți de acord cu Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul sesiunilor de casting.


 

Teatrul Metropolis