Prima Etapă
a castingului pentru spectacolul
“CINE L-A UCIS PE TATA?”
s-a încheiat!Prima Etapă a castingului pentru spectacolul “Cine l-a ucis pe tata” de Edouard Louis, în regia lui Andrei Măjeri s-a încheiat!

Teatrul Tineretului Metropolis mulțumește tuturor celor 53 de actori curajoși care au aplicat pentru acest casting, apreciem seriozitatea și implicarea de care ați dat dovadă, propunerile voastre fiind extrem de creative și elaborate. Din cei 53 de candidați au fost selectați 21 de actori care merg în cea de-a doua etapă, reprezentând audițiile.

“Chiar dacă nu vei merge în etapa următoare în cadrul acestui proiect, m-am bucurat să te cunosc mai bine și sper să ne întâlnim creativ și cu alte ocazii!” (Andrei Măjeri)


CASTING CALL la
TEATRUL TINERETULUI METROPOLIS
pentru
“CINE L-A UCIS PE TATA?”Teatrul Metropolis organizează audiție pentru distribuția spectacolului „Cine l-a ucis pe tata?” de Édouard Louis (bazat pe romanul omonim) - premieră națională, în regia lui Andrei Măjeri.

 

Se caută șase actori -roluri masculine, cu vârsta de maximum 30 de ani. Aplicanții trebuie să aibă o constituție atletică, aptitudini de mișcare și abilități vocale. 

 

Castingul se va desfășura astfel:         
05-15 MAI – Etapa I - Înscrierea candidaților;

17-18 MAI – Etapa II - Anunțarea selecției pentru audiții.

 

Actorii sunt rugați să trimită următoarele materiale:

  • o fotografie portret;

  • două fotografii full body;

  • C.V.-ul;

  • un video (maximum două minute) cu o improvizație inspirată de una dintre temele centrale ale romanului „Cine l-a ucis pe tata?” de Édouard Louis.

Materialele vor fi trimise printr-un link de transfer la adresa de e-mail: actori@teatrulmetropolis.ro

 

Actorii selectați pentru audiție vor fi anunțați prin e-mail. 

Audiția va avea loc la Teatrul Metropolis în datele de 20 și 21 mai 2023 fiind necesară disponibilitatea în ambele zile.

 

Perioada de repetiții a spectacolului va fi între 17 octombrie și 3 decembrie 2023 (8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână). 

 

Mult succes!

 

PS: Sugestie pentru improvizația video: Un moment de mișcare +/- text; sit specific sau nu, cu statement bine definit, bazat pe concepte precum: masculinitatea toxică, excluderea socială, relația cu părinții, justiția socială, diferențele de clasă socială, sex și societate, compasiunea etc. Prin transmiterea materialelor/documentelor solicitate în cadrul sesiunii de casting, confirmați în mod expres că anterior semnării ați citit, înțeles și sunteți de acord cu Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul sesiunilor de casting. 

În situația în care sunteți de acord cu activitățile de prelucrare, pentru care este necesar consimțământul, vă solicităm să ne transmiteți împreună cu documentele/materiale solicitate - Acordul privind prelucrarea datelor. 

Teatrul Metropolis