FOTO: DRAGOȘ IVAN

WEEKEND COMEDY

Am impresia că ne fac vânt de pe lumea asta. Ne fac să ne simțim depășiți. Urăsc tinerii!
de Jeanne și Sam Bobrick
Sala Mare
2h (fără pauză)
14+
Preț bilet: 59,40 lei
Cumpără bilete pentru: 23.09 21.10

Un cuplu în vârstă închiriază o cabană timp de un weekend. Simultan, doi tineri decid și ei să petreacă același weekend la cabana unde s-au cunoscut. Singura problemă? Cabana este aceeași, în ambele cazuri. Astfel, cele două cupluri sunt forțate să conviețuiască un întreg weekend. Este un sfârșit de săptămână care se lasă cu „scântei”, dar și unul în care cele două cupluri învață lecții valoroase unul de la celălalt despre ce înseamnă o relație romantică.

„Obsesia că nu avem loc unii de alții devine din ce în ce mai acută în societate. Am abordat acest subiect în câteva dintre spectacolele mele. De data aceasta, sub forma luptei între generații, cu final pozitiv și reconciliere, unde cei tineri se aleg cu o lecție despre responsabilitate și asumare, iar cei vârstnici cu un imbold spre aventură și romantism.” – Dragoș Câmpan, regizorul spectacolului

Regia:
Dragoș Câmpan
Scenografia:
Iulia Gherghescu
Cu:
Florin Busuioc, Adelaida Zamfira, Ioana Mărcoiu, Cristian Popa

CRONICI

O comedie savuroasă care ne reamintește, cu duioșie și înțelepciune, de lucrurile cu adevărat importante. Cu această piesă, Sam Bobrick – autorul a zeci de piese de success, printre care Cafeneaua sau Crima de la Howard Johnson – demonstrează, din nou, de ce este considerat unul din părinții comediei moderne americane.”

Cristina Enescu Aky în Ziarul Metropolis

CONTACT

Casa de bilete
Luni - Duminică, 10.00 - 20.00
Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București
Telefon: 021 210 51 08
office@teatrulmetropolis.ro
Cum ajungi
STB: Stația Piața Spaniei: 79, 86, 133, 135
STB: Stația Teatrul Metropolis: 5
Metrou: Stația Piața Romană
Cu mașina: Str. Mihai Eminescu, nr. 89