Ziarul Metropolis

Ziarul Metropolis este un cotidian cultural editat de Teatrul Metropolis din București. Publicația funcționează ca o agenție de știri culturală care îi prezintă unui public de aproape 100.000 de vizitatori unici lunar (pe site) și către aproape 500.000 de cititori lunar pe Facebook informații din domeniile: teatru, film, carte, arte vizuale, muzică etc. Peste 100 de știri noi din domeniile culturale pot fi citite în fiecare lună în Ziarul Metropolis. Informăm obiectiv, cu știri verificate, fără fake-news, fără scandaluri și fără a face politică și curatoriem informația în funcție de relevanță.

Fondat în 2013, Ziarul Metropolis a construit temeinic și a format o comunitate puternică în jurul său, doar prin conținut, fără investiții în publicitate plătită.

Câteva rubrici pe care le puteți citi în Ziarul Metropolis:

MEMORIA CULTURALĂ

Portrete ale unor mari artiști, plecați dintre noi, cărora Ziarul Metropolis le ține amintirea vie

NOUA GENERAȚIE DE ARTIȘTI

Interviuri cu cei mai tineri artiști, din teatru, film, muzică etc. O rampă de lansare pentru ei.

LECȚIA DE GRAMATICĂ

O rubrică de gramatică foarte apreciată de cititori – Dans printre cuvinte

INTERVIURI

În funcție de evenimente, realizăm interviuri cu oamenii implicați în diverse proiecte culturale.

RUBRICĂ SPECIALĂ

Dezvoltăm în fiecare lună o rubrică specială dedicată proiectelor Teatrului Metropolis – scriem despre tot ce face nou teatrul – premiere, evenimente, istorie.

Postările distribuite pe contul de Facebook al Teatrului Metropolis, pentru promovarea spectacolelor, sunt redistribuite de contul de Facebook al Ziarului Metropolis pentru amplificarea mesajelor.

Parteneriate media

Ziarul Metropolis este solicitat în fiecare an de organizatorii de evenimente cu tradiție, pentru parteneriate media puternice: Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Festivalul Internațional Shakespeare de la Craiova, Festivalul Internațional

„George Enescu“, Festivalul Național de Teatru. Alte parteneriate: Gala Premiilor UNITER, Gala Tânărului Actor HOP, Premiile

GOPO, Festivalul de Film Anonimul etc.

Sprijinim proiectele înscrise la sesiunile de finanțare ale AFCN și suntem o ușă deschisă pentru promovarea tuturor evenimentelor culturale din țară și din străinătate. Sprijinim teatre, cinematografe, festivaluri.

CONTACT

Casa de bilete
Luni - Duminică, 10.00 - 20.00
Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București
Telefon: 021 210 51 08
office@teatrulmetropolis.ro
Cum ajungi
STB: Stația Piața Spaniei: 79, 86, 133, 135
STB: Stația Teatrul Metropolis: 5
Metrou: Stația Piața Romană
Cu mașina: Str. Mihai Eminescu, nr. 89