Termeni și condiții

1. Conținutul site-ului
1.1 www.teatrulmetropolis.ro este administrat și reprezentat legat de Teatrul Tineretului Metropolis, instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

1.2 Textele, fotografiile și design-ul acestui site sunt proprietatea Teatrului Tineretului Metropolis. Reproducerea acestora este interzisă. Pentru preluarea fotografiilor sau a textelor vă rugăm să cereți aprobarea reprezentanților instituției prin e-mail la comunicare@teatrulmetropolis.ro.

1.3 Pe www.teatrulmetropolis.ro pot fi prezente reclame sau linkuri către pagini ale diverșilor parteneri sau sponsori. www.teatrulmetropolis.ro nu își asumă nici un fel de responsabilitate asupra disponibilității, siguranței și conținutului acestor site-uri, responsabilitatea revenind exclusiv posesorilor și administratorilor site-urilor respective.

1.4 Teatrul Tineretului Metropolis își rezervă dreptul să completeze, să modifice sau să șteargă, în orice moment, orice informație de pe site-ul www.teatrulmetropolis.ro.

2. Utilizarea Site-ului
2.1 Site-ul www.teatrulmetropolis.ro este doar pentru uzul personal și non-comercial. Nu aveți dreptul să modificați, copiați și/sau reproduceți orice informații obținute de pe acest site.

2.2 Utilizatorii acestui site nu au permisiunea de a folosi nicio parte a site-ului pentru orice scop care este illegal, defăimător sau obscen.

2.3 Nu aveți permisiunea de a modifica site-ul în niciun fel.

3. Bilete
3.1 După începerea reprezentațiilor accesul în sală este strict interzis. Biletele își pierd valabilitatea și NU pot fi returnate sau schimbate pentru alte reprezentații

3.2 Biletele sunt valide doar în momentul în care au fost emise de Teatrul Tineretului Metropolis sau agenții autorizați.

3.3 Biletele achiziționate nu se pot returna decât în cazuri excepționale (anularea sau reprogramarea spectacolului la o dată ulterioară, decalarea orei de începere a reprezentației sau înlocuirea spectacolului).

3.4 În cazul returului biletelor, Teatrul Tineretului Metropolis va returna contravaloarea biletelor prin aceeași metodă prin care au fost achiziționate (online și respectiv cash la casa de bilete).

3.5 Teatrul Tineretului Metropolis își rezervă dreptul de a limita numărul locurilor ce pot fi achiziționate de o singură persoană pentru anumite producții și evenimente speciale.

3.6 Teatrul Tineretului Metropolis își rezervă dreptul de a face unele modificări în producțiile prezentate, modificări uneori independente de voința noastră (schimbarea unor actori din distribuție, modificarea decorului sau a costumelor, etc.). Aceste modificări însă nu dau dreptul spectatorilor să solicite contravaloarea biletelor sau schimbarea acestora cu unele pentru o reprezentație următoare.

3.7 Vă rugăm să verificați biletele cu atenție în momentul achiziționării. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în seamă.

3.8 Este interzisă revânzarea biletelor pentru profit sau câștig commercial.

4. Spectacole și accesul în sălile de spectacole
4.1 Din respect pentru artiști și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să fiți punctuali. De asemenea vă rugăm să nu folosiți telefoanele mobile pe durata desfășurării spectacolelor.

4.2 Este interzisă folosirea în sălile de spectacole a aparatelor de fotografiat, precum și a celor de înregistrat audio sau video.

4.3 Lumini puternice, lasere, fum, împușcături sau zgomote puternice pot fi folosite în anumite producții.

4.4 Producțiile și evenimentele Teatrului Tineretului Metropolis sunt înregistrate audio și video. Prin participarea la aceste spectacole și evenimente vă dați acordul ca aceste imagini să fie folosite în scopuri comerciale.

4.5 Teatrul Tineretului Metropolis își rezervă dreptul de a refuza accesul anumitor persoane în sălile de spectacole sau de a-i ruga să părăsească locația în cazul unui comportament neadecvat în cadrul unei manifestări artistice.

CONTACT

Casa de bilete
Luni - Duminică, 10.00 - 20.00
Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București
Telefon: 021 210 51 08
office@teatrulmetropolis.ro
Cum ajungi
STB: Stația Piața Spaniei: 79, 86, 133, 135
STB: Stația Teatrul Metropolis: 5
Metrou: Stația Piața Romană
Cu mașina: Str. Mihai Eminescu, nr. 89
Harta - Cum ajung la Teatrul Metropolis