ULTIMA PICĂTURĂ

Știi că nu mi-a spus niciodată „Mulțumesc”? Adică, a spus-o în felul ei: prin bani. Cred că niciodată nu m-a considerat un om. Am fost pentru ea un obiect care, în funcție de nevoile ei, prindea tot felul de forme.
text dezvoltat de trupa de juniori a Teatrului Metropolis, sub îndrumarea coordonatorului Mihai Dulea și a dramaturgei Irina Balcu.
Sala Mică
1h 30 min (fără pauză)
12+
Data premierei: 13 martie 2024
Preț bilet: 34,56 lei

Zece persoane sunt invitate într-o vilă de lux din București. Este casa domnișoarei Ono, o femeie bogată, rudă sau prietenă a celor invitați. Însă întâlnirea nu este una obișnuită: își face apariția un avocat, care anunță moartea subită a domnișoarei Ono, clienta sa. Scopul lui? Să descopere care este vinovat de crimă din cei zece.
Trupa de juniori a Teatrului Metropolis debutează cu textul Ultima picătură”, dezvoltat de liceeni sub îndrumarea coordonatorului Mihai Dulea și a dramaturgei Irina Balcu.

coordonator:
Mihai Dulea
Cu:
Elisa Enescu, David Petru Jighirgiu, Teodor Butănescu, Anda Kreuziger, Robert Avram, Maria Ghimiș, Luminița Cercel, Sorin Niculescu, Alessia Tofan, Alexandru Păun, David Micu, Anelisse Nastasia

CONTACT

Casa de bilete
Luni - Duminică, 10.00 - 20.00
Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București
Telefon: 021 210 51 08
office@teatrulmetropolis.ro
Cum ajungi
STB: Stația Piața Spaniei: 79, 86, 133, 135
STB: Stația Teatrul Metropolis: 5
Metrou: Stația Piața Romană
Cu mașina: Str. Mihai Eminescu, nr. 89
Harta - Cum ajung la Teatrul Metropolis